ALTERNATIV

Startsida
Alternativ
Anslutning
Boende
Jaktformer
Priser
Fotogalleri
Kontakt

 

Kartor:

Backe

Stuguvattenkälen

Mörtkullnäset

 

Länktips:


Bo på lantgård (året om)
I Sunnansjö kan ni bo i en liten charmig jaktstuga på lantgården. Intill gården ligger skogen, där möjlighet till skogspromenader och naturupplevelser ges. Här finns även möjlighet till jakt och fiske, vid säsong. Deltag i gårdens aktiva liv eller ta en kvällspromenad in till det gamla, idylliska samhället och njut av en bit mat på Fjällsjögården.

 

Bo mitt i skogen utan moderna bekvämligheter i någon av stugorna i Mörtkullnäset med en sjö med röding som närmsta granne. Dra upp några fiskar  och laga till dem på öppen eld eller på vedspisen. Lyssna till tystnaden. Ta ett dopp i sjön och bara njut. Eller sitt på förstukvisten och lyssna på hardrevet.
(Men det finns tillgång till ett bensindrivet elverk om man vill ladda batterierna eller se på TV)

 

 

Bo mitt i skogen men med alla bekvämligheter, till och med diskmaskin. En del vill ha det bekvämt men utan att ge avkall på enskildheten. I vårt jakthus i Stuguvattenkälen kan man göra det. Där finns plats för många så varför inte ta med hela arbetsgruppen, släkten eller dina jaktvänner.Konferera och jaga i den jämtländska vildmarken
 På jakt efter ett annorlunda affärsmöte? Vi erbjuder dig och ditt företag möjlighet att lägga ett spännande affärsmöte i kombination med olika typer av jakt

Jakten är  av mycket hög kvalitet genomförs tillsammans med våra erfarna och professionella guider på naturens egna villkor i den norrländska vildmarken.

 

.

 

.
 


Adress: Sunnansjö 160, 880 50 BACKE
E-mail: sunnansjogarden@telia.com
Telefon/fax: 0624-100 19
Mobil: 070-655 81 33
 

2007-08-01